• Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444
Naar boven

Onze keuken

MyCOOKS keuken

Passie & oog voor detail
Onze keuken, dat is een team van chefs en smaakspecialisten. Stuk voor stuk gepassioneerd over eten. Met gedegen kennis en oog voor detail. Want wat dat betreft ligt de lat bij ons hoog. Wij gaan voor het hele plaatje. Daarom gebruiken wij ook de modernste kooktechnieken zodat e-nummers, conserveringsmiddelen en additieven alleen nog gebruikt worden als dat echt nodig is. Onze open en creatieve visie waarborgt de MyCOOKS beleving. Nieuwe trends en ideeën worden direct door onze chefs opgepikt en uitgewerkt tot een nieuw concept. Zodat we steeds mooie nieuwe gerechten kunnen aanbieden. Want we willen je graag verrassen en zijn eigenlijk nooit uitgeleerd. We werken schoon en veilig en letten natuurlijk op duurzaamheid.

 
MyCOOKS keuken


Volledig gecertificeerd
De keuken van MyCOOKS is volledig HACCP gecertificeerd met een FSSC 22.000 certificaat en een EG keurmerk. Wat inhoudt dat we een voedselveiligheidsplan hebben, en dat dit zeer secuur wordt nageleefd. Zo weet je zeker dat al ons eten in een schone en veilige keuken wordt bereid. De keuken zelf is zo klimaatneutraal mogelijk ingericht. We gebruiken enkel groene stroom en al onze apparatuur is uitgezocht op energiezuinigheid. Restwarmte winnen we terug en al ons afval wordt gerecycled. En omdat we op bestelling werken, wordt er bij MyCOOKS geen voedsel verspild.


Al onze gerechten worden geproduceerd in een keuken met allerlei allergeenbevattende ingrediënten. Er is in altijd een (kleine) kans van kruisbestuiving aanwezig. Bij twijfel of ernstige allergiënen raden wij aan altijd even contact op te nemen met de klantenservice