• Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444
Naar boven

De ingrediënten

 

VERS IS BIJ ONS ECHT VERS

MyCOOKS stelt hoge eisen aan de ingrediënten. Daar kunnen we kort over zijn. Vers is bij ons echt vers. Daarmee bereiden we (h)eerlijke en smaakvolle gerechten, zonder onnodige smaak-, geur- en kleurstoffen. We zoeken continue naar de hoogste kwaliteit, en selecteren alleen de beste en het liefst biologische ingrediënten. Geurige kruiden, verse groenten, ambachtelijke kaas of mooie vis- en vleesproducten, alleen het beste is goed genoeg. 

 


EERLIJKHEID EN TRANSPARANTIE

Dat proef je direct aan de heerlijke gerechten die onze chefs voor jou bereiden, en die koelvers bij jou worden thuisbezorgd. Je hoeft ze alleen nog maar mooi te presenteren of even op te warmen. We zeiden het al eerder. MyCOOKS is eerlijk over eten en we houden van duidelijkheid. Daarom vermelden we bij elk gerecht precies welke ingrediënten er zijn gebruikt.

Ook alle allergenen worden vermeld. Dat is fijn en veilig voor mensen met een allergie of een speciaal dieet. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en kiezen altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle ingrediënten benutten we ten volle, want dat geeft die echte authentieke smaak. Om die smaak te behouden, verpakken wij ons eten onder beschermde atmosfeer en bezorgen het daarna koelvers bij jou thuis.